Ruimtevaart

De bedrijven die gespecialiseerd zijn in ruimtevaarttechnologieën (Vitrociset, SES via Redu Space Services, …) zijn allen ondergebracht in het bedrijvenpark Galaxia: 20 hectare ideaal gelegen in Libin, vlak bij het Centrum van de Europese Ruimtevaartorganisatie (ESA) te Redu, langs de autosnelweg E411 Brussel-Luxemburg. Galaxia biedt zowel start-ups als “gevestigde waarden” een exclusieve infrastructuur en een uitgebreid dienstenaanbod.

Dankzij de sterke contacten met de ESA, een optische vezelverbinding met de site van Redu, de aanwezigheid van innovatieve ondernemingen in het bedrijvenpark en de oprichting van het Galileo Integrated Logistics Support Centre, is Galaxia een opmerkelijke troef van de nieuwe ruimtevaartpool in Europa: de pool Redu-Transinne.

Meer info

Ontdek de nieuwste kansen in de sector!

Success Stories in de ruimtevaartsector

Onze ambassadeurs

De pool Redu-Transinne

De pool Redu-Transinne, in Libin, heeft de bijzonderheid om hoogtechnologische ondernemingen in de ruimtevaartsector samen te brengen in een natuurlijke en aangename omgeving dichtbij heel aantrekkelijke stedelijke, culturele en toeristische polen.

Lees meer over deze pool door onze verschillende secties :

zich in België vestigen, zich verplaatsen, huisvesting, zich vermaken.

Onze andere sectoren