luc-de-schrijver

Luc DE SCHRIJVER

General Manager GLS Belgium Distribution

“Voor onze vestiging in Habay konden we rekenen op de professionele dienstverlening en het oordeelkundige advies van IDELUX.”

Na de overname van ABX in 2006 werd het bedrijf marktleider voor de distributie van pakjes en de verzending van goederen voor 220.000 klanten verspreid over 37 Europese landen.

In 2012 bouwde het bedrijf GLS, met de steun van IDELUX, een “cross docking”-centrum met een oppervlakte van 1.500 m², hoofdzakelijk bestemd voor de “pakjes”- en de “palletten”-activiteit. Deze investering van 3,6 miljoen euro zorgde voor 5 extra banen en het behoud van de 15 bestaande arbeidsplaatsen, alsook voor het behoud en de uitbreiding van ons team van 40 onafhankelijke chauffeurs-leveranciers.

De opslagplaats in Habay dekt de provincie Luxemburg wat het Belgische netwerk betreft, en het Groothertogdom Luxemburg wat het Europese netwerk betreft. Elke dag behandelen we op de site van Habay ongeveer 5.500 pakjes en 250 palletten. Momenteel bereidt GLS de uitbreiding van de site van Habay voor met het oog op de verdere groei van het bedrijf in deze regio.

idelux-client-gls