Het potentieel van de provincie Luxemburg

De provincie Luxemburg, op een steenworp van Duitsland, Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg, is een aantrekkelijke regio voor investeerders gelegen in het hart van de belangrijkste Europese handelsstromen.

De provincie Luxemburg is op de eerste plaats een gastvrije en performante streek waar u met open armen ontvangen wordt.

De redenen om in deze streek te investeren zijn legio. Hieronder sommen we er enkele op die al heel wat investeerders hebben weten te verleiden:

  • 58 miljoen koopkrachtige consumenten binnen een straal van 320 kilometer. Een belangrijke troef!
  • Groot aanbod aan beschikbare ruimte om te ondernemen in een uitzonderlijke omgeving ver weg van druk verkeer en files. Een privilege!
  • Ontsloten door een performant wegen-, spoorweg-, luchtvaart- en telecommunicatienetwerk. Een enorme opportuniteit!
  • Een groot aanbod aan arbeidskrachten, zowel werknemers als kaderleden, in een gunstig sociaal klimaat. Een uitgelezen kans!
Download de locatiegids voor Belgisch Luxemburg (FR)

Uw bedrijf groeit? Vraag je je af over een nieuwe locatie op een bedrijventerrein in Belgisch Luxemburg?

Comment investir en Luxembourg belge ? Guide de l'implantation
Zich vestigen in een nieuwe regio is voor een investeerder altijd een groot avontuur. Dankzij IDELUX wordt dit avontuur snel een duidelijk en gestructureerd parcours. U krijgt een antwoord op al uw vragen en u voelt zich gesteund tijdens de volledige duur van uw project.
PAE_banniere 1_NL

Economische centra in de 4 hoeken van het territorium

4 themaparken

2 internationale sites

parcs-economiques

Success Stories