De vruchten plukken van een ultramodern
Bedrijvenpark met alle voorzieningen

Het ultramodernBedrijvenpark Ardenne Logistics werd ontworpen met het oog op innovatie.

Zowel op het vlak van zijn esthetisch en harmonieus ontwerp, als op het vlak van milieu-integratie en zijn beheersvorm.

Kwaliteitsbeleid

Het bedrijvenpark Ardenne Logistics biedt inrichtingen en voorzieningen van het hoogste kwaliteitsniveau die voldoen aan 5 doelstellingen:

  • Optimale toegankelijkheid van de site (de toegangswegen van het park tot aan de autostrade aanleggen – de parkeergelegenheid in het bedrijvenpark beheren in tijd en ruimte…);
  • Maximale veiligheid via een systeem van bewakingscamera’s;
  • Maximale aantrekkelijkheid van het bedrijvenpark (met name dankzij het opleidingscentrum van het Forem);
  • Gunstige integratie in het landschap: het bedrijvenpark past perfect in zijn natuurlijke omgeving en er werd een gelijkaardig onderhoudssysteem ingevoerd op de site en aan de rand. 25% groene zones;
  • Betere integratie in de omgeving mogelijk, met inbegrip van de menselijke componenten (zorgen voor een lokaal waterbeheer, fasering van de realisaties waardoor de vrije ruimtes correct kunnen worden beheerd, zodat de economische ontwikkeling van de grond zo lang mogelijk kan worden behouden…).
parc-a-la-pointe-panneau
parc-a-la-pointe-copropriete

Mede-eigendom

Een basisprincipe, dat van toepassing is voor de volledige zone, zodat iedere investeerder volledig eigenaar is van zijn perceel, maar ook mede-eigenaar wordt van de gemeenschappelijke zones, in verhouding tot de oppervlakte van zijn persoonlijk terrein. Deze procedure is reeds van toepassing in het bedrijvenpark Wex à Marche en kende daar een groot succes bij de bedrijven.

null

Brochure logistieke sector investeren in de belgische provincie luxemburg

Aldi, Saint-Gobain, Lidl, GLS, Scott Sport… Het zijn slechts enkele van de grote bedrijven uit de logistieke sector die zich hebben gevestigd in Belgisch Luxemburg. Ontdek waaromDownload de brochure »

Uzelf vestigen of uw bedrijf uitbreiden in ardenne logistics, dat is ook:

Profiteren van een strategische positie en optimale toegankelijkheid

Genieten van een oplossing op maat van uw behoeften

Profiteren van een gunstige sociaal-economische context